mandag den 9. marts 2015

Der er noget i luften? og drinks

Jeg mærkede det allerede lørdag. Det begynder så småt at klø i mine øjne. Min næse løb og svælget blev irriteret. Det er allergi jeg hentyder til. Og i år kom det åbenbart tidligt (det er noget med noget el, der er eksploderet i antal denne weekend). Jeg mærker det i hvert fald. Håber jeg kan holde stangen, så jeg ikke skal tage piller fra nu og indtil juli. 

Ellers har weekenden budt på en tur til Odense for at fejre lillebrors fødselsdag. Det er altid hyggeligt at være sammen med familie. Aftensmaden kom lidt sent på bordet og min kusine lavede drinks, så det blev ret sent, før jeg kom i seng. Så var det rart med en søndag, hvor solen skinnede og der generelt var forår i luften.
'Cosmo-lørdag'

2 kommentarer:

  1. Lyder som en festlig lørdag med gode drinks - håber ikke du bliver alt for høfeberramt allerede. Kram D

    SvarSlet
    Svar
    1. Det klør temmelig meget men prøver at undgå pillerne. Læste et sted at alt over 50 var mange og i går var den på 233! Knus B

      Slet

Giv mig dine tanker...