fredag den 13. marts 2015

Forårs-uge-glimt

Der har været godt med solskin i denne uge. Hvor herligt. Jeg glæder mig til foråret slår godt igennem og jeg kan pakke vinterjakken væk. Ikke at jeg ikke er glad for mine jakker, men jeg længes efter et lettere udtryk. 

Dennes uges glimt kommer mest i form af mad og drikke. Altså, det fylder meget i mit liv - og på min Instragram-konto (@birgitte_b)
Ugen begyndte uden sol og med støvregn og grå himmel (sidste fredag). Derfor tog ungerne og jeg på café efter skole og arbejde. Jeg fik en dejlig latté og de fik klassiske varm kakao med flødeskum.


Weekenden fejrede vi jo min lillebrors fødselsdag. Lørdag aften bød derfor på mojitos - ligesom sidste lørdag. Det er ved at blive helt en (dårlig?) vane.


Tirsdag var yngstesøn syg og jeg fik tid til at sidde tæt med ham i sofaen og drikke te. Jeg drikker ikke så tit te - og aldrig på job - så når det skal være, så skal det være en god te. Som denne fra Pukka (Chai udgaven).


Tirsdag aften fik jeg bagt en plade boller. Efter nogle travle dage så var skuffen i fryseren ved at være tom og trængte til opfyldning.

Nu er det så allerede fredag igen og efter et par smukke morgener med frost og solskin, skal jeg bruge denne weekend på en masse praktiske ting. Dog er der også blevet plads til et par sociale aftaler, den første allerede i eftermiddag, hvor jeg tager til reception på mit tidligere arbejde. Min 'reserve'-mor skal nemlig holde afsked, da hun går på pension. Det er meget vildt at tænke på - sådan noget med pension, men jeg glæder mig til at hilse på alle mine 'gamle' kollegaer og få fejret hovedpersonen.

Dejlig solskins-fredag til jer derude.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...