tirsdag den 3. marts 2015

Guide til shoppestop og gaver

Jeg har efterhånden holdt en del shoppestop i min blog-levetid. Nogle er nået ud i indlæg, mens det andre gange er holdt lidt mere ind til kroppen.

For eksempel var der dengang, hvor jeg havde rigtig mange grunde til et shoppe-stop. Og var nødt til at blogge om det flere gange for at overholde det!

Nogle stop har været 'kun' været stop for indkøb af dullegrej, mens andre har været 'full-stop' for alt overflødigt!

Nu er der nogle flinke mennesker, som har skrevet en hel guide til, hvordan man kommer igennem et shoppestop. Den finder du lige her (og de har skrevet til mig om den, fordi de har brugt nogle af mine indlæg som inspiration #wow #beæret)

Da jeg læste guiden, fik jeg helt lyst til at prøve et nyt stop... og så alligevel ikke! Tror dog ikke, det ville være så svært med et shoppe-stop, for jeg har fået seriøst mange lækre gaver i forbindelse med alle mine 40-års fejringer. Så måske alligevel... 

Imens jeg overvejer det, kan jeg jo lige vise et par af mine fine gaver fra i lørdags:Fine kreoler-ørering fra Stine ALænge ønsket mandolinjern - oh, jeg glæder mig til at bruge det
Alt i alt er jeg blevet utrolig forkælet i mine fejringer. Og ikke mange ting har skulle byttes. Jeg har bl.a. fået et hav af gavekort til tøj og dullegrej (og det er jo altid godt), samt nogle gavekort til skønhedsbehandlinger, øreringe, tørklæde, orkide med selvvandende potte, blomster og tøj. Plus en lækker Adax taske, som jeg har kigget på i over 1½ år. Not bad at all!

6 kommentarer:

 1. Har samme mandolinjern, virkelig en fornøjelse at bruge

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - jeg glæder mig sindsygt til at komme i gang med mit :-) kh. B

   Slet
 2. i lørdags købte vi et mandolinjern, det var så billigt, at vi simpelthen ikke kunne gå forbi det. Jeg har drømt om et i virkelig lang tid, glæder mig også voldsomt til at få taget det i brug.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - jeg skal have mit i brug næste uge. Kræver nok lidt tilvænning tænker jeg (altså at huske at bruge det). Kh. Birgitte

   Slet
 3. He he, ser det er samme mandolinjern jeg købte i sin tid. Jeg er dog ikke god til at få det brugt :-(

  SvarSlet
  Svar
  1. Rikke - jeg håber at bruge mit. Men det er også lige med at finde ud af det! Kh Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...