søndag den 1. marts 2015

Så gik februar...

Så er det blevet 1. marts - februar er fløjet afsted og jeg forstår ikke helt, hvordan det allerede lige om lidt er påske.

Jeg synes februar har været fantastisk. Ferie og fødselsdag har domineret måneden og i går var sidste fejring af mine 'fab 40'.

Kunne godt vænne mig til at have gæster og få gaver sådan regelmæssigt... men er nu alligevel glad for, at marts ikke har helt så mange aftaler som februar.

I marts vil jeg gerne begynde at løbe igen. Det har stået helt stille i 2015, men nu kommer foråret og jeg håber på godt vejr og motivation.

I marts vil jeg også gerne genoptage min meditation. Har haft et par dage med hovedpine igen i februar og det er helt klart, at mindfulness kan hjælpe mig lidt på vej med noget mere overskud. Jeg ved det virker, jeg skal bare huske at gøre det.

I marts vil jeg desuden glæde mig over det kommende forår. Et forår som bliver travlt, men også med en masse dejlige aftaler. Solen har allerede givet lidt forårsfornemmelser i dag og dagene er helt sikkert blevet meget længere og lysere. Det skal jeg huske at påskynde.

I marts har bloggen fødselsdag - 5 år - og i den anledning så kommer der en lille overraskelse til alle jer læsere, et indlæg med støtte til nye iværksættere og måske en flytning til eget domæne. Hæng på - marts bliver fantastisk!2 kommentarer:

  1. Lyder som en aldeles fremragende marts. Og sejt med de 5 år med bloggen, glæder mig til at læse med videre. kh D

    SvarSlet
    Svar
    1. @Dorte - tak og ja, jeg ved ikke lige, hvor de 5 år er blevet af ?!! Kh. B

      Slet

Giv mig dine tanker...