søndag den 8. marts 2015

Oprydning i kladder

Her i marts måned har jeg besluttet, at bruge lidt tid på oprydning. Både hjemme, men også her på bloggen. 

Jeg er derfor i gang med at kigge alle mine kladder i Blogger igennem og har slettet et par stykker allerede. De resterende skal skrives færdige, så de kan blive til indlæg og ikke ligge og samle støv (eller blive uaktuelle)

Her kommer et af de indlæg, som ikke blev sendt i skraldespanden. Selv om det var i januar jeg passerede den nævnte bil...


"I går, da jeg cyklede hjem fra arbejde, kom jeg til at holde ved siden af en køreskolebil. 

Ikke så underligt, det sker jo engang imellem, at man passerer en skole-vogn (og bander af ens uheld, for jeg rammer altid de meget langsomme af slagsen nybegynderne)

I denne skolevogn sad dog min køreskolelærer, med en elev. Altså ham, der var min kørelærer, dengang jeg tog kørekort. 

Jeg synes han så gammel ud. Og huskede, at da jeg tog kortet og var lige blevet 18, så synes jeg også, han var gammel. 

Og så slår det mig! Jeg har samme alder nu, som han havde, da jeg tog mit kørekort! (måske var han endda et par år yngre, end jeg er nu). Tiden indhenter én på de underligste måder."    
2 kommentarer:

  1. ja det kender jeg godt, for mig ramte det som en spand kold vand i hovedet, da jeg kom til at tænke på, hvor længe siden det er, jeg gik ud af folkeskolen. Shit det bliver til mange år!

    SvarSlet
    Svar
    1. @Rikke - ja, det var slemt nok for 2 år siden, da min handelsskoleklasse mødtes, fordi det var 20 år siden vi var blevet færdige! Wow... Kh. B

      Slet

Giv mig dine tanker...