torsdag den 12. marts 2015

5 Fun Facts om mig

Denne lå i min kladde-bunke og kaldte på udgivelse... 

Så her er 5-fun-facts om mig:

 1. Jeg hader at gå i IKEA. Faktisk har jeg et veludviklet shoppegen, men det gælder kun afgrænsede områder, så som tøj og beauty-produkter. Faktisk går jeg slet ikke op i, om mine håndklæder er den rigtige farve og jeg er heller ikke typen, der tænder 100 stearinlys en vinteraften. 
 2. Jeg har ikke altid haft mange fregner. Som barn sad de 'kun' i et bredt bælte over min næse. Nu har jeg fregner i hele hovedet, på albuer og knæ.
 3. Jeg kan faktisk godt lide Nick og Jay. Deres musik er ikke så tosset. Det sætter gang i dansegulvet til enhver fest. 
 4. Da jeg var barn, troede mange at min lillebror og jeg var tvillinger. Vi var begge kortklippede lyshårede, samme højde og ofte i ens tøj.
 5. Jeg er generelt lidt doven og elsker alt usundt. Og jeg hader virkelig at gøre rent (uh, det var vist 2 i 1 på dette punkt).


4 kommentarer:

 1. Altså jeg må jo blankt erkende, at jeg faktisk synes Ikea er okay at komme i, men jeg tror egentligt at det primært skyldes at det er enormt børnevenligt - masser af steder at lege og man skal ikke hele tiden passe på at de vælter noget på gulvet. Men, mon ikke det damper af i takt med at de bliver større :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - måske det også hænger sammen med at jeg er lidt nærig med at bruge penge på møbler og jeg har det svært ved forandringer/skulle skifte ud ;-) kh. B

   Slet
 2. sidder her og fniser lidt i en kold kop kaffe, men nu du startede hopper jeg med; Nick og Jay kan sætte gang i dansen ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - ej, ud og hent noget varm kaffe og så sæt N&J på anlægget ;-) Kh. B

   Slet

Giv mig dine tanker...