mandag den 2. august 2021

Lidt om juli måned

Jeg synes, at juli måned gik både stærkt og uendelig langsom på én og samme tid. Selvfølgelig var måneden præget af ferie og opstart på job og weekender med afslapning. Juli var både varme og sol, men også skybrud, regn og blæst. 
Jeg har hele ferien haft en ugidelighed over at lave store måltider eller bage. I sommerhuset er der kun et mikrokøkken, som ikke indbyder til stor kogekunst. Og varme dage er heller ikke der, hvor jeg har lyst til at bruge flere timer i køkkenet. Så nu prøver jeg lidt at komme på sporet igen. Jeg bagte nogle cookies onsdag aften til den lange arbejdstorsdag og fik formået at lave 'rigtig' aftensmad onsdag og lørdag (selv om det blot var rester fra fryser/køleskab begge gange).
Jeg har sovet i stuen nogle nætter i juli, fordi det har været alt for varmt i lejligheden. Nu er det heldigvis lidt bedre varmemæssigt - og det er også dejligt på løbeturene, at man ikke har sådan en mur af varme. 
I august er alting næsten tilbage til normal. Jeg kan møde ind på kontoret hver dag og selv for min yngste søn nærmer hverdagen sig efter en lang sommerferie. En hverdag som vil være helt ny for os alle, for der sker en del omvæltninger for os for tiden. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...