fredag den 13. august 2021

Tre bøger læst hen over sommeren

Ud over de 'faste' bøger jeg læser, så har jeg denne sommer læst tre små (lidt faglitterære) bøger - de var i hvert fald ikke skønlitteratur. Engang imellem så skal der være plads til andet end krimi og store romaner. 

"Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben"
En god, men lidt tung faglig bog om alle 'brokkehovederne' og 'nej-hattene' på ens arbejdsplads. Der er mange (videnskabelige) beskrivelser af, hvad der sker inde i én, når man møder 'Preben' og de forskellige reaktionsmønstre og handlemåder. Den er fint krydret med eksempler, men jeg synes, den var lidt tung at komme igennem. 

"Jeg slukker nu! - få et sundt forhold til din telefon"
Bogen bærer en del præg af, at den både er amerikansk og har nogle år på bagen. Det gør den ikke mindre relevant, men de eksempler på apps mv., som skal hjælpe dig, er allerede overhalet indenom af andre ting. Ellers en god og brugbar (og lidt skræmmende) bog om afhængighed og hvordan man kan få vælge en mindre skærmtid.

"Slug kamelen - der kommer flere"
Denne vil jeg varmt anbefale til alle skilsmisseforældre eller pårørende til sådanne. Den er god og overskuelig og skrevet med udgangspunkt i forfatterne. Der er dog rigelig eksempler, som jeg vil sige, at alle kan relatere til. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...