onsdag den 18. august 2021

Status på svømning

Det går godt med at svømme. Jeg har fundet ud af, hvordan det fungerer med mit ur. Så nu kan jeg også måle antal baner og aktivitet, når jeg svømmer. 

Jeg har desuden købt ny badedragt. Den badedragt jeg havde, er sådan en fra H&M, som er mere til ferie/strandbrug. Den nye badedragt er en (rigtig) svømmedragt. 

Betyder det noget, tænker man måske? Ja for sådan én som mig, der har svømmet i barn- og ungdom, så betyder en rigtig badedragt noget. Den bliver ikke påvirket/slidt af klorvandet og tørrer på nul komma fem. Det er skønt at svømme med det rigtige udstyr.

Jeg ville også gerne svømme/dyppe i havet, men for tiden er programmet bare så stramt, at det ikke kan lade sig gøre. Så jeg hopper i bassinet i den lokale svømmehal og nyder vand og motion på samme tid.
.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...