onsdag den 11. august 2021

Mindre bad og vask

Efter Corona og hjemsendelsen har jeg fået en del nye (gode) vaner klimamæssigt. Jeg bader mindre og jeg vasker mit tøj (endnu) mindre.

Tøjet er jeg blevet meget bedre til bare at lufte og så bruge igen, hvis det ikke lugter eller er snavset. Det har faktisk betydet, at jeg har en maskine mindre vask på en måned. Og meget tøj vasker jeg på lave temperaturer. 

Jeg klarer meget med etagevask og vaskeklud, selv om jeg i begyndelsen havde det meget underligt med ikke at bade hver dag. Især det med badet kan jeg mærke, at andre i min omgangskreds også har taget til sig. Måske er det også bare noget, der kommer med alderen for min generation? 
Ikke-snavsede tæer, men bare farvet af solen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...