tirsdag den 24. august 2021

Forandringer i livet

Ud over mit farvel til jobbet på Lokalavisen, så sker der flere andre store ting i mit liv i denne periode. Min ældste søn flytter hjemmefra og min yngste søn er begyndt i gymnasietSamtidig har vi en del sygdom og (desværre også) dødsfald i de nærmeste kredse. 

Det er alt sammen en del af livet og jeg er på ingen måde i panik over tingenes tilstand, omend en del trist. Men det hele - både godt og ondt - tærer en del på kræfterne og overskuddet er ikke helt, som det kunne være...

4 kommentarer:

 1. Det er der ikke noget at sige til.- positive tanker herfra.

  SvarSlet
 2. Ja, livet kan overrumple en ind i mellem - begge mine svigerforældre - unge i midt halvtredserne - er også indstillet til diverse undersøgelser pt., og det lurer fx lidt i baghovedet her, sammen med vandskaden i underetagen (som igår heldigvis kom skub i forsikringens reperation på) og andre tiltagende skavanker i familien, der lige nu ikke slet ikke spiller.
  Det er slet ingen katastrofer og slet ikke alt overskyggende og sådan, men nogle gange er det bare lidt rigeligt på een gang 😅

  SvarSlet
  Svar
  1. Nogle gange er det rigtig nok, det med at ingen ulykke kommer alene. Håber det snart letter for jer også. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...