tirsdag den 10. august 2021

Svømning og en god film

Min weekend har været lang og nogenlunde regnfri. Jeg har ikke sovet længe nogle af dagene. Faktisk har jeg været oppe før kl. 8 begge dage. Det har været rart at opretholde nogenlunde samme rytme som i hverdagene. Så det håber jeg, kan blive en god vane fremover.

Jeg så en virkelig god film søndag - Shorta - meget overraskende. Og det er sjovt, at den er filmet steder på Vestegnen, hvor jeg ofte kommer. Den er god til at beskrive tingene fra begge synspunkter og belyse, at alting ikke kun er sort/hvid. 

Jeg har også været i svømmehallen. Efter mange års tilløb har jeg endelig fået mod (og et skub) til at svømme igen. Da jeg var barn og ung svømmede jeg i den lokale klub og har derefter svømmet on/off. Dog har jeg ikke svømmet fast, siden jeg fik min yngste. Nu har jeg købt et 30 dages armbånd og allerede været afsted to gange. Jeg slår ingen rekorder, men det er skønt at være tilbage i vandet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...