tirsdag den 17. august 2021

Lidt mad fra juli og august

Uden mad og drikke, duer helten ikke... Og jeg er virkelig en person, som kan have svært ved at behovsudsætte, når det kommer til mad. Jeg bliver en smule 'hangry' til tider. Især hvis jeg er usikker på, hvornår jeg får mad næste gang...

Nå, men her er lidt af de dejlige ting, som jeg har spist det sidste stykke tid. Hjemme i hverdagen har jeg lavet en omgang stegte ris med kylling og rejer. Jeg elsker, at man nu kan få kogte ris klar til brug. Det passer helt fint i sådan en omgang og jeg slipper for det ekstra besvær og opvask ved at skulle koge ris selv. 
Jeg har desuden været heldig og haft aftaler ude i byen et par gange og fået de lækreste retter. Jeg er blevet svært glad for Cæsar salat - en ret jeg ellers før i tiden ikke havde så meget fidus til. Men mange steder har de peppet den traditionelle ret lidt op og det smager helt godt. 
Den lokale café i nabobyen stod for en super lækker brunch tallerken - dog med alt for meget mad. Øj, det smagte godt og jeg var total proppet i flere timer efter.
Det blev også i hverdagen at jeg fik bagt igen til mine kollegaer og familien. En stor omgang snegle i fad. De fik lige en omgang glasur efter og så var de perfekte til den lange torsdag på jobbet. 

2 kommentarer:

 1. Lækker mad du har fået. Smart med kogte ris klar til brug, dem har jeg endnu ikke set, de steder jeg handler.

  Jeg kender godt det med, at blive lidt "hangry". Heldigvis kender familien mig på det punkt, og kommer med et stille forslag til, om ikke det er tid til at få lidt at spise/drikke :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de færdigkogte ris er gode i en snæver vending. De fås i netto og føtex hos os. de er også gode til en rest sovs, hvor man kun skal spise en portion.

   Slet

Giv mig dine tanker...