tirsdag den 3. december 2019

Jule-indledning

I går havde min yngste klippe-klister dag i skolen. Julens mange forberedelser og traditioner er nu for alvor skudt i gang. 

Weekenden blev da også indledt med, at vi fandt julepynten frem og pyntede hele lejligheden. Lørdag var ungerne i Tivoli med mine forældre og jeg var på den traditionelle tur med min svigerinde for at se Royal Copenhagen juleborde. Ganske som sidste og forrige år og året før det.

I år var temaet hav. Og det kom der en masse forskellige borde ud af. Jeg har valgt at vise mine favoritter ovenfor - resten kan I se på min Instagram. Jeg fik shoppet lidt julegaver bagefter og så stod lørdag aften på afslapning.
Søndag var vi til kirkens julemarked og en ny tradition - juletræs-tænding på Rådhuset. Begge dele super hyggelige og heldigvis regnede det ikke! 

Julen og december er her for fuld drøn og jeg prøver at nyde 'den søde juletid' uden for meget stress...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...