søndag den 8. december 2019

Bog nr. 33 - En lykkelig slutning

Jeg er vild med Marens bøger (Hvor der er fugle + Og sådan blev det). Denne er ingen undtagelse. 

Den har groteske karakterer. Den har grotesk handling. Den sværmer i det hele taget om upassende ting. Alligevel er det en utrolig vellykket bog. Det er som om, at Maren bliver bedre og bedre. Jeg får lyst til at genlæse hende to tidligere bøger, bare for at opdage udviklingen i forfatterskabet.

Der er masser af viden i bogen. Jeg kan se al den research, som der er lagt i bogen og dens beskrivelser. Den er meget imponerende. Og sproget er så flot, at jeg visse steder sætter farten ned for ikke at læse for hurtigt. 

Jeg vil varmt anbefale 'En lykkelig slutning' - en velskrevet og fantastisk bog.
Og se lige den flotte forside, som bare gør en læseoplevelse meget bedre. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...