søndag den 1. december 2019

1-års julestjerne jubilæum

Vi har overstået 1. søndag i advent. Og dermed holder min yngstes og min julestjerne 1-års jubilæum. Faktisk er det en stor fælles indsats, at planten stadig er i live. Min yngste vandt den i tombola på julemarked sidste år  - den 1. søndag i advent. 


Julestjernen har ikke fået nye blomster og den er også en smule tynd efterhånden, selv om den er vokset. Jeg ved faktisk ingenting om julestjerner - og om man overhoved kan få dem til at blomstre igen. 

Men under alle omstændigheder så har den nu overlevet i et år herhjemme og det er i sig selv en stor bedrift!


4 kommentarer:

 1. Jeg har engang læst at julestjerner skal have mega meget mørke, for at genblomstre, fordi de skal “sove om natten” for at kunnefinde ud af det😄
  Om den er god nok, aner jeg ikke.
  Men tillykke med jubilæet.
  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. @A - jeg slog det op og du har ret. De må ikke få meget dagslys. Så nu er den sat i skammekrogen. Så måske kan den komme sig lidt og blive fyldig igen ;-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Hold da op - mine holder maksimalt en uge, så taber de alle blade:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Susanne - ja, de er meget skrøbelige og må ikke få for meget eller for lidt vand. Vi har passet meget på denne ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...