søndag den 22. december 2019

Bog nr. 35 - Skyggedanseren

Jeg fortryder næsten, at jeg ikke lige læste Dødevaskeren op til denne bog. Denne bog er nemlig en forsættelse. En bog, der opklarer lidt af de uforklarede ting, som er i Dødevaskeren - og i de interview, som Sara har givet efter første bogs udgivelse.

Skyggedanseren er en nødvendig bog. Den er rå og barsk. Den er fyldt med håb om noget mere i livet. Der er mange ting, som giver mening, når den er læst. Og mange ting som får det til at løbe koldt ned af ryggen på én. 

Selvfølgelig bliver alle kvinder ikke behandlet, som det er beskrevet i bogen. Jeg er dog ikke i tvivl om, at det er helt almindeligt for flere, end man tror. Derfor er Sara's stemme helt nødvendig for at belyse alle de problematikker. 

Den kan være meget voldsom til tider i teksten og jeg måtte nogle gange lade bogen ligge lidt. Alligevel vil jeg ikke tøve med at anbefale Skyggedanseren.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...