søndag den 2. juni 2019

Søndags-motion

I dag har jeg været til brunch for at fejre mine svigerforældres 40-års bryllupsdag. Inden jeg tog afsted, tænkte jeg, at jeg nok ikke selv ville nå de 40-års bryllupsdag. Fordi jeg blev gift som 42-årig. Men så alligevel - for jeg håber og satser da på, at jeg skal blive mindst 90 år.

Hvis jeg skal leve længe, så skal min krop nok også holde lidt bedre end jeg har gjort det sidste 1½ år. Så nu er jeg så småt begyndt at løbe lidt igen. Altså jeg har taget to ture, ik! Hvor jeg ikke løb hele vejen, men mere i de der intervaller, som de kloge anbefaler. 

12 uger skal det tage, før man er i stand til at løbe 5 km. Og det skulle også gøre, at man ikke fik skader i opstarten. Jeg har ikke de store planer om nødvendigvis at løbe 5 km. om 12 uger. Jeg vil dog gerne give løbet en chance. Jeg har jo faktisk købt to par nye sko.

Jeg satser på at nå begge dele. De 5 km. og de 40 års bryllup. Men nu vil jeg ud og nyde det gode vejr på en søndags-fridag. I morgen venter hverdagen og det er heller ikke så tosset.
2 kommentarer:

  1. Sådan! Vejret er også lige i øjet idag 🌻.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det var så skønt vejr :-) kh. B

      Slet

Giv mig dine tanker...