torsdag den 29. november 2018

Julelys i København og nogle smukke armbånd

I går var jeg på Østerbro. Som er pyntet med de fineste lys overalt. 

Jeg deltog i et virkelig fint julemarked. Her fik jeg lejlighed til at se nærmere på en masse smukke armbånd fra Musali. Det er sådan et godt projekt. hvor vi som forbrugere har mulighed for at støtte direkte - og samtidig få 'lidt med hjem'. Jeg købte et par armbånd til samlingen. Jeg har nemlig længe sukket et armbånd i horn.
Lige nu kan du købe armbånd via Instagram. Jeg overvejer allerede at købe et til. Der var nemlig et smukt eksemplar, som min veninde snuppede for næsen af mig. Der er ikke mange, som er ens. Derfor kigger jeg på dette lige nu.


Efter julemarked gik veninde og jeg ud og fik kaffe, efterfulgt af en solid omgang mad. 

Det var slet ikke en dårlig måde at bruge sin onsdag eftermiddag og aften på!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...