torsdag den 23. august 2018

Farvel du danske sommer

I sidste uge kom dette indlæg i Lokalavisen. Det handler om sensommer og de mange arrangementer på Vestegnen. 

"Sommeren er forbi nu og den nærmest fløj af sted..." Sådan lyder en linje fra sangen "Sæsonen er slut" med C. V. Jørgensen. Og den er jo yderst passende i disse dage, hvor det næsten er blevet hverdag igen. Kun en lille flok er blandt de heldige og kan stadig prale af at holde sommerferie. For alle os andre, så er de sikre tegn på hverdagen, nemlig den tætte trafik på vejene og børnenes skolegang, allerede helt tilbage til normal.


I den kommende tid sker der en del spændende ting på Vestegnen. Selv om hverdagen viser tænder og det føles som om, at hverdagen ruller alt for hurtigt af sted. Vi går nemlig ind i en tid med en del kræmmermarkeder og loppemarkeder. Der er også friluftsteater og selv opera på vores lille Vestegn. Der er forskellige byfestivaler med musik og samvær. Og samtidig har cirkus 250 års jubilæum og det markeres ved flere lejligheder. Ja, sensommeren er fyldt med events og det vil være nemt, at finde aktiviteter de næste mange weekender på Vestegnen. Vi kan mødes ude og inde og være sammen om at få sommerens gode følelser til at vare endnu længere.



Alle de forskellige arrangementer rundt omkring byder på et væld af aktiviteter. De fleste er stort set gratis og bygger på en indsats fra mange frivillige og sponsorer. Det der kendetegner Vestegnen specielt ved disse arrangementer er, at frivillige altid er en del af udførelsen. Det er således ikke kun store events eller højt profilerede musikfestivaller som Roskilde Festival, der nyder godt af de frivilliges arbejde. Der er heldigvis en stor portion, der gerne trækker et stort læs her på Vestegnen.



Også det lokale erhvervsliv er gode til at støtte op om de lokale arrangementer og events. Uden dem kunne mange ting ikke løbe rundt. Det er rigtig fedt, at de ikke kun tænker på profit, men også på, hvordan de kan være en del af - samt støtte - det lokalområde, som virksomheden ligger i.



Ved at vi alle både giver en hånd med som frivillig, giver en donation eller sponsorat eller bare viser vores deltagelse i de mange arrangementer og events, så er vi med til at gøre Vestegnen til et attraktivt sted at bruge sin fritid. Så det kan godt være, at sommeren fløj af sted, men der er mindst lige så meget at glæde sig til ved sensommeren på Vestegnen,




6 kommentarer:

  1. Ferie er dejligt, men hverdagen er nu ganske rar. Og efteråret byder på mange spændende ting og oplevelser.

    SvarSlet
    Svar
    1. @Christina - ja, det bliver et spændende efterår. Kh. Birgitte

      Slet
  2. Der er da nok at tage sig til, hvis I gider. God weekend :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. @Fruen - ja, denne weekend brugte vi lørdagen (inden regnen) på en god tur ude i nabo-kommunen. Kh. Birgitte

      Slet
  3. Hold da op en masse mulige aktiviteter:-)
    Så kan sensommeren/efteråret da hurtigt passere forbi - og så, ja så er det jo allerede jul igen....

    SvarSlet
    Svar
    1. @Susanne - ja, lige pudselig så er det jul! Det er vildt som tiden løber. Kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...