mandag den 22. januar 2018

I den overståede weekend

Det er mandag! Og jeg kan tænke tilbage på en weekend, hvor jeg har:
 • haft bilen til service.
 • spist sushi til aftensmad.
 • set X-Faktor og Barnaby i tv.
 • spist brunch på Café 8tallet. Tak til bryllupsgave. Det var i øvrigt en rigtig smart måde, de kører brunch på. Man kan frit vælge mellem 3, 5 eller 7 retter og dermed selv sammensætte en tallerken, man kan lide.
 • sovet middagslur.
 • sovet 9 timer om natten.
 • fået ondt i halsen og haft hovedpine.
 • drukket te og rødvin (ikke sammen).
 • købt ny kaffemaskine. Tak til bryllupsgave. Den virker! og jeg skal nu ikke længere supplere med låne-maskine og nescafé.
 • været nede med storskrald.
 • fået læst halvdelen af den store bunke dameblade mv., som har hobet sig op siden før jul. Jeg er typen, der altid tager de gratis blade i Brugsen, Netto og Matas. Jeg nyder at læse dem, men ofte bliver de skubbet lidt i baggrunden, hvis jeg har studiebøger eller almindelige bøger.
 • ordnet madplan og indkøb.
 • været på biblioteket.
Til gengæld har jeg IKKE fået ryddet spor op i denne weekend. Hvilket piner mig lidt, for jeg vil gerne være færdig. Men jeg havde åbenbart brug for en pause og tid til at slappe af (og sove) denne weekend.


8 kommentarer:

 1. Lydet som en god weekend minus halsbetændelse og hovedpine
  Mmmh længe siden jeg har fået sushi... til sommer må jeg prøve den i nabo byen.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Min servicehund - det blev 'kun' til hoste og kraftig forkølelse... Kh. Birgitte

   Slet
 2. Det lyder virkelig som en skøn weekend :) håber ugen bliver lige så skøn - altså undtagen det med hals og hoved! Kh. S.

  SvarSlet
  Svar
  1. @S - indtil nu er der meste tegn til en uge med mandag, alle dage :-/ men weekenden var herlig. Kh. B

   Slet
 3. Du har nået en del i weekenden. Lyder skønt. Og nu har jeg lyst til sushi :-). KH

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - ja, jeg fik faktisk ordnet lidt - og været lidt ude. Så det er jo fint. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Nogen gange er sushi og brunch bare vigtigere end oprydning - også selvom oprydning er skønt når det er overstået!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Pia - den oprydning er mere i... proces, vil jeg sige ;-) men jeg skal nok blive færdig på et tidspunkt. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...