søndag den 28. januar 2018

Det sidste julekonfekt

Måske en lidt underlig overskrift her i januar. Faktum er bare, at jeg ikke nåede at lave denne marcipan roulade i december og derfor har lavet den i dag. 

Den er med marcipan, hvid chokolade, tranebær og lakrids. En ganske fin kombination. Opskriften er stort set som denne (næsten den samme, jeg har dog brugt almindelig marcipan og lakridspulver. Jeg brugte opskriften fra hendes bog 'Konfekt') og den ser lidt svær ud, men den er altså relativ let. Og den smagte virkelig godt.  
Marcipanen smøres med fyldet.
Og rouladen rulles.
Overtrækkes med hvid chokolade og pyntes.2 kommentarer:

  1. Det er aldrig for sent med julekonfekt, det er never-ever out of season!!

    SvarSlet
    Svar
    1. @Maude - jeg kan konstatere, at resten af familien er enig med dig :-) kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...