tirsdag den 2. januar 2018

Kan man blogge hver dag i et helt år?

Tja, det kan man nok godt. Men efter 332 indlæg på min blog i 2017, så er jeg ikke på vej til at blogge hver dag. 

Nogle gange er bloggen et frirum, mens nogle indlæg også bare kommer, fordi jeg bliver grebet af antallet.

Ja, jeg fik slået rekord i antal indlæg i 2017, men 2018 bliver et lidt mindre aktivt år. Jeg har besluttet at have flere 'fridage', hvor jeg ikke nødvendigvis skal blogge. Jeg skal have mere tid til andre ting, bla. meditation og gode bøger. Måske også noget motion. 

Jeg glæder mig til 2018 - både herinde og i det virkelige liv.

2 kommentarer:

  1. Jeg glæder mig også, tror 2018 bliver et SKØNT år! ❤️

    SvarSlet
    Svar
    1. @Maude - helt bestemt :-) KH. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...