fredag den 26. januar 2018

Stille januar

Der er usædvanligt stille på bloggen her i januar. Der er ikke noget galt, men jeg har mange ting om ørerne for tiden. Jeg har også fornemmelsen af, at der generelt er lidt stilstand rundt omkring i blogland. 

Personligt er jeg lidt tøvende overfor januar og det nye år. Jeg kan ikke rigtig forklare hvorfor. Jeg længes efter lyset. I morges hørte jeg dog et par fugle fløjte. Og mit hjem er fyldt med tulipaner. Der er håb forude...


8 kommentarer:

 1. Altid godt at se et nyt år an, tror jeg.... Det sku' nødig lave et bagholdsangreb senere hen! Rigtig god weekend! ❤️

  SvarSlet
 2. Ja januar har været stille. Her og der og mange steder... men .... Dagene er allerede blevet mærkbar lysere synes jeg. Det er skønt. Og fuglene dem hørte jeg også den anden dag- foråret er måske så småt på vej? Lyset er der ihvertfald og det er skønt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. @S - jo lyset er så småt på vej og det er super dejligt. Kh. B

   Slet
 3. Har selv blogget mindre, travlhed på arbejde og privat, hos mig er der masser af påskeliljer i stuen, lysere dage og fuglekvidder.
  God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - åh påskeliljer er også skønt. God weekend retur. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Jeg er til gengæld gået totalt i vinterhi, så nyder bare, når der kommer lidt indlæg.
  Hilsen Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - vinter-hi kan der også være brug for :-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...