torsdag den 30. januar 2014

Sovehjerte

Jeg elsker at sove. Jeg fungerer bedst med 8 timers søvn, men klarer mig oftest i hverdagen med 7 timer. Til gengæld giver jeg den så gas i weekenden (selv om jeg ved, at det ikke er godt).

Jeg er sådan en person, der altid falder i søvn, når jeg er ude og køre langt i bil. Jeg sov mellem veerne, da jeg skulle føde. Jeg sov altid i s-toget, dengang jeg arbejdede i København. Da børnene var små, sov jeg oftest lur, når de også sov.      

Jeg falder lidt udenfor kategori, når det gælder søvn. Jeg er hverken A eller B-menneske, sådan 100%. Jeg skal helst tidligt i seng og kan sagtens sove længe.

Jeg kender flere med søvnproblemer. Som ikke kan sove pga. spekulationer, stress osv. Eller som med alderen ikke kan sove længe og derfor vågner hver morgen mellem 05-06. Jeg har sjældent problemer med at falde i søvn og vågner stort set aldrig om natten og ikke kan sove videre. På den måde er jeg priviligeret. 

Hurra for et godt sovehjerte!
5 kommentarer:

 1. Dejligt sovehjerte du har dig. Jeg tror det er sundt at kunne sove som du. Hvis du en sjælden gang bliver træt af dit sovehjerte, må jeg så låne det lidt?

  SvarSlet
  Svar
  1. @Løvinde - Jeg er i hvert fald glad for, at kunne sove trods bekymringer. Det tror jeg er en god egenskab. Måske det kan smitte lidt af ;-)

   Slet
 2. Ja, hurra for det! Jeg har heller aldrig haft søvnproblemer, kun når jeg har været højgravid og meget besværet kropsmæssigt. Mit eneste søvnproblem pt. er, at jeg ikke får nok, og slet ikke sammenhængende - men det kan jeg høre, jeg kan se frem til om nogle år ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, før du ser dig om, så er dine drenge store og ikke til at drive op af sengen... Men jeg kan også godt huske alle de år, hvor man skulle rocker-tidligt op/ikke sov pga. syge børn mv. Puh, godt de næsten er overståede.

   Slet
 3. JUHUU - en til som mig! Min mand tror der er noget galt for mig fordi jeg kan gå tidligt i seng og sove længe... og fordi jeg er nødt til at tage en "moffar" på en 3-4 timer i weekenderne. Ofte sammen med lillemanden, når han sover til middag ;-)

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...