onsdag den 17. januar 2018

Rydde op og rydde ud

Faktisk har jeg slet ikke fået skrevet om min omfattende oprydning her i januar. Jeg begyndte d. 2. januar. Det er ikke så ofte, jeg kaster mig ud i gennemgribende oprydning i hjemmet. Egentlig havde jeg også kasseret projektet som et nytårsprojekt.

Alligevel kom jeg lidt i gang i min juleferie. Det begyndte med en sortering af vores bogreol og så tog det ret hurtigt fart. Jeg brugte de to fridage efter nytår med at hive et par timer (eller tre) ud og sortere skabe i bund. Jeg har f.eks. tømt seks ringbind for gamle papirer og smidt ca. 7 poser ud pr. dag. 

Efterfølgende var der bryllup og arbejde og hverdag, men jeg får ordnet lidt hver dag (næsten). En time i fredags og et par timer i lørdags blev det også til. Her fik jeg bla. kigget alle mine krydderier igennem, samt mine tebøtter og køkkenskabet med tørvarer. 

Samtidig betød brylluppet også, at vi fik gavekort til nye hverdags tallerkener og bestik. Derfor blev der også lige ryddet op i det gamle, plus vores hverdagsglas. 

Det begynder at tynde ud i skabene og jeg har fået etableret faste pladser til en del ting. Nogle gange kan jeg blive forbløffet over, hvor meget vi kan have herhjemme, som aldrig er i brug. Noget af oprydningen har betydet, at jeg har givet en del ting væk. Andet er smidt ud eller sat til genbrug.

Jeg er ca. 2/3 igennem hele lejligheden - altså de skabe, skuffer og reoler, som jeg gerne vil ordne. Noget er ryddet op for ikke så længe siden, så det trænger ikke. Den kommende weekend skal derfor også bruges til lidt oprydning.

     

6 kommentarer:

 1. Når du så har torpederet dig gennem din egen lejlighed, så snurrer du bare videre til min, ik'?....

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - hahaha, jeg er altså ikke helt Monica (Friends) endnu ;-) kh. Birgitte

   Slet
 2. er det ikke dejligt at få lidt luft i ens ting :-) jeg nyder når jeg har ryddet ud og jeg kan se hvad jeg har :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Helle - det er super lækkert. Jeg burde gøre det meget oftere ;-) kh. Birgitte

   Slet
 3. Det er så skønt at få det ud, det der ikke bruges.
  Hilsen Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - SÅ skønt - og fedt når man så kan se, at det frigiver lidt plads. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...