tirsdag den 9. januar 2018

Fremtiden på Vestegnen

Her er sidste uges indlæg i Lokalavisen. Det handler om et nyt år og om fremtiden - det kan også ses online her.
Fremtiden er noget, der er svært at spå om. Alligevel er der kloge hoveder, der giver sig i kast med dette. Én af de ting, som der spås om er, at fremtiden for Vestegnen er lys.

I løbet af de næste 10 år går forudsigelserne på, at vi på Vestegnen vil opleve en øget befolkningsvækst. Det er populært at søge mod hovedstaden og vil være det endnu mere i fremtiden. Men hvor de færreste vil have råd til de høje priser i København, så vil mange have mulighed for at bosætte sig på Vestegnen. Det er allerede så småt begyndt. Vores område stiger i popularitet og det er blevet yderst attraktivt at flytte til Vestegnen. De mange fordele med skov, strand og åbne vidder er åbenlyse. Samtidig er nærheden til hovedstaden absolut også et stort plus.

Der er konkrete planer for Vestegnens fremtid, såsom letbanen. En bane der vil skabe en sammenhæng mellem mange af kommunerne på Vestegnen. Håbet er også, at det vil tiltrække arbejdskraft, virksomheder og nye beboere. Samtidig er der mange planer om udvidelse af boliger i vores område. Det bliver virkelig spændende at se, hvilken slags boliger, det ender med.

Personligt har jeg det dog lidt ambivalent med fremtiden for Vestegnen. Det er dejligt, at vi får nye tilflyttere og nye projekter. Alligevel så tænker jeg, som ordsproget siger, »man ved, hvad man har - ikke hvad man får«. For de nye tilflyttere skal selvfølgelig også være med til at forme og præge Vestegnen i fremtiden. Vi ved ikke, hvad fremtiden vil byde på for Vestegnens udvikling. Jeg håber dog, at vi kan bevare de mange grønne oaser, som er kendetegnet for Vestegnen. Jeg håber også, at vi får nye og gode tiltag, som højner vores område.

Det er nogle gange svært ikke at blive en smule bekymret om fremtiden en gang imellem. For det er svært at spå og lige så svært at forestille sig, hvad der vil ske. Det bedste vi kan gøre, er at deltage aktivt i den kommende tid, så vi kan være med til at bestemme rammerne for vores fremtidige Vestegn. Det skal nok blive godt, hvis vi selv investerer lidt tid og interesse i vores Vestegn.

Jeg håber, I alle har haft et godt og festligt nytår og er landet godt i det nye år. Jeg glæder mig i hvert fald til alt det nye år på Vestegnen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...