mandag den 14. december 2015

Luciabrød

Søndag morgen spiste vi dejlige Luciabrød til morgenmad. Jeg måtte i køkkenet lørdag aften for at slå dejen sammen og få dem bagt. Jeg bager ikke med safran, men gurkemeje og så kardemomme. Ellers bruger jeg opskrift herfra.

Glædelig 14. december - nu kun 10 dage til juleaften!

8 kommentarer:

  1. Svar
    1. @Mette - de er ikke så prof i udseende ;-) men de smagte godt. Kh. Birgitte

      Slet
  2. Ja, de ser mega-lækre ud!! Bare jeg ku' nosse mig sammen til den slags.....

    SvarSlet
    Svar
    1. @Mor-monster - så gør du sikkert så meget andet, som jeg ikke gider ;-) kh. Birgitte

      Slet
  3. Det ser vildt lækkert ud - men jeg forstår ikke rosiner i bagværk ;-). Her er de dog heldigvis lette at fjerne.

    SvarSlet
    Svar
    1. @Cille - jeg elsker rosiner i bagværk ;-) men ja, der er det bare pynt. kh. Birgitte

      Slet
  4. Hvor er de flotte! Sikke et overskud!

    SvarSlet
    Svar
    1. @Liv - det er nu ligesom at bage almindelige boller, bortset fra formen. Kh. Birgite

      Slet

Giv mig dine tanker...