mandag den 12. april 2010

Så er det i morgen det går løs!

Med operation og fuld narkose - og det helt store puslespil der skal gå op med hent/bring af børn, madlavning og tøjvask. Tror ikke (læs: forventer ikke) at kunne lave så meget praktisk med en fod der gør ondt. Men at sidde på sofaen (den har vi så heller ikke, for moderen kom til at sælge den lidt for hurtigt, uden at have fundet en erstatning - så pt. sidder vi på en madras) og læse højt af diverse børnebøger, det klarer jeg nok.

Glæder mig næsten til at trække vejret i bund og sidde med foden oppe (bortset fra smerterne), læse bøger, spise slik, drikke kaffe og se gamle film/serier... Så mangler der bare noget varme i vejret - så er jeg på altanen med et tæppe, lige så hurtigt som den hæl-sko jeg skal gå med i 5 uger tillader det!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...