fredag den 28. marts 2014

Demotivation

Der sker rigtig meget for mig pt. Noget er godt og andet er... mindre godt. Jeg er ikke slået helt ud, men det fylder rigtig meget. Det gør at jeg føler, at jeg har rigtig travlt og ikke når noget. Faktisk er det 'bare' en følelse, for der bliver stadig ordnet ting, både på arbejdet og hjemme. Men jeg oplever en vis de-motivation overfor hele situationen. 

En af 'side-gevinsterne' er en udpræget ladhed - jeg har svært ved at tage mig sammen til noget som helst, når jeg først lander hjemme. Faktisk har jeg mest lyst til at gå i seng og sove. Eller stene tv Netflix hele aftenen. Og spise usundt.

Jeg får ikke rigtig læst nogle bøger for tiden. Bøger har ellers været min vej til at slappe af, men jeg kan ikke koncentrere mig - eller finde ud af, hvilken bog jeg nu skal gå i gang med. Prøver derfor at rydde lidt op i min bunke af dulleblade og er ved at læse mig igennem bladene fra sidste forår og efteråret.  

Foråret er på vej og jeg har en stram kalender foran mig. Jeg prøver at lade være med at tage sorgerne på forskud. Jeg overvejer om løsningen ikke er, at fokusere lidt på det der mindfulness, som jeg var på kursus i sidste år. Det kan ikke være helt skævt at prøve (igen).

4 kommentarer:

 1. Ja, det er lige med at finde formlen til at komme ud af spiralen igen. Tror alle kender det også den selvforstærkende effekt. Om det er mindfulness eller noget andet som kan bryde rytmer eller vaner, men nok en god ide uanset

  SvarSlet
  Svar
  1. @Familiefletninger - ja, jeg skal ud af spiralen på en eller anden måde... Men jeg håber at snarlig påskeferie vil give lidt mere på kontoen...

   Slet
 2. Åh, hvor jeg kender det. Demotivation avler ladhed, som igen avler ladhed. Håber, at spiralen snart vendes, og at det, der er mindre godt, snart er enten ovre eller vendt til det bedre. Håber også, at du er ok. Trods alt. Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. @Øglemor - jamen, hvad er der med den ladhed?!! ;-) Heldigvis er der lys for enden af tunnellen på arbejdsfronten - efter påske skulle projekterne gerne være afleveret. Og jeg er ok, bare ikke helt tip top... Tak. Kh

   Slet

Giv mig dine tanker...