fredag den 27. februar 2015

Ugen i glimt - hjemkomst og meget mere

Så gik der endnu en uge. Med hjemkomst fra ferie og opstart af arbejde. Syg yngstesøn og et temmelig presset program. I dag er det (endelig) fredag og en hel weekend venter forude. 

Lørdag kommer en masse dejlige damer hjem til mig. Jeg holder nemlig tøsemiddag med drinks/fødselsdagsfejring. Glæder mig til at se de skønne kvinder i min omgangskreds igen. Det er alt for lang tid siden for enkeltes vedkommende. 

Udsigt fra hotelværelset i Norge
Søndagsbrunch med kæresten - vi havde en Smartbox, der skulle bruges
Kålblomst - i regn og sne, så er de stadig fine og jeg møder dem på vejen mellem arbejde og hjem
Hjemmedag med yngstesøn betød bagning - også til arbejdet onsdagUgen bød også på en masse praktiske aftaler. Jeg fik ikke taget så mange billeder, men som altid er der lidt flere på min Instagram @birgitte_b. Og i dag byder på både hospitalstjek for yngstesøn, reception på mit gamle arbejde og så skal vi fejre min mormors fødselsdag. 86 år bliver hun. Det er alligevel også en sjat! Hav en dejlig weekend derude.

2 kommentarer:

  1. Tillykke med mormor og ha' en dejlig fest imorgen. KH Dorte

    SvarSlet
    Svar
    1. @Dorte - tusind tak. Havde en fantastisk weekend og nu afslapning på sofaen ;-) kh. B

      Slet

Giv mig dine tanker...