fredag den 12. november 2010

Øv bøv

Jeg er ved at blive syg. Har ondt i halsen og kender efterhånden proceduren, så ved at den også står på snot i morgen.

Jeg er ikke god til at være syg. Faktisk minder jeg skræmmende meget om de der mænd, man tit hører om, som piver og har så ondt, så ondt, fyldt med selvmedlidenhed og ingenting kan.

Altså jeg er kun sådan, når jeg ikke har ungerne. Når de er hjemme, trækker jeg det glade ansigt på, hiver mig op med nakkehårene og får ordnet alle de daglige ting, så systemet kører helt som det plejer. Engang har jeg endda præsteret at knække mig i håndvasken, lige efter jeg havde vækket dem, uden at de opdagede noget...

Denne weekend bød på både aftaler lørdag og søndag. Inden for de sidste 24 timer, er de begge blevet aflyst (ikke af mig) og der er (heldigvis) lavet nye i nær fremtid.

Så der er al mulig grund til at gå hjem og smide sig under dynen, drikke (endnu mere) te og spise suppe, mens jeg venter på, at sygdommen fordufter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...