torsdag den 4. november 2010

Kender I det?

Man tager noget tøj på om morgenen. Når at kigge sig i spejlet og tænke: 'hey - det ser sgu da meget godt ud'. Og når man så kommer hjem fra arbejde og står foran spejlet, så tænker man: 'hey - jeg har bare ikke haft det på hele dagen, det ser sgu ikke så godt ud'.

Sådan en dag havde jeg i går. Den blev ikke bedre af, at jeg efter løbeturen opdagede, at jeg ikke alene kun havde løbet de 4 km. som sidst, men også at jeg var 55 sek. langsommere end sidst!

Kæresten prøvede at opmuntre med alle de gode bortforklaringer: det var mørkt/koldt/vådt bla bla bla... Jeg er minus motiveret nu. For helv* - lige om lidt er det jul, med dertil hørende alkohol, guf og meget mad. Jeg er ok god til at sige nej, men tror ikke rigtig det batter. Øv altså :-(

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...