torsdag den 25. november 2010

Moderne?

Er hund de nye børn? Er det blevet moderne? Synes alle i omgangskredsen pludselig får lyst til at anskaffe sig en hund. Nu børnene er blevet store (=begyndt i skole). Og de gør det - får hund på stribe!

Det er åbenbart blevet moderne... Men tror jeg hopper uden om den trend. Ikke noget for mig. Det er jo et ekstra barn. Som skal luftes i al slags vejr. Og opdrages. Og plejes.

Det er ikke, som da jeg var barn (øj, nu lyder jeg som min farfar!). Nu skal hundene helst være af en eller anden speciel race og helst ikke for store og (pels)krævende. Man skal gå på hundeskole og have fleks-line og ellers flashe det helt rigtige udstyr.

De hunde jeg kendte som barn (er vokset op uden hund, men min mormor og morfar havde en dejlig golden retriever), var store og dovne og blev luftet i en ganske almindelig reb-snor. Åbenbart ikke så moderne pt.

Nå, men trods mange lange plagerier, så er svaret til børnene om en hund hos mig altså nej! De har en fin lille (speciel) hund hos deres far. Som i øvrigt har bidt både et par sko, en skoletaske og en gymnastikpose i stykker! Mindre detalje...

1 kommentar:

  1. Der er ikke noget galt i at lyde som en farfar - vi kan være temmeligt fornuftige.

    Dette er et godt spørgsmål og svaret er JA det er blevet moderne at have hund.
    Peter Munk

    SvarSlet

Giv mig dine tanker...