tirsdag den 2. november 2010

Hår, del 43

Orker I at høre mere om det sk*de hår? Jamen så læs bare videre... Ej, jeg skal nok prøve at begrænse indlægget, så det ikke kun handler om mit fantastiske hår - som endelig-endelig er klippet fri af nakke, ører og pande og som jeg er ret glad for! (når jeg lige har vænnet mig til det korte igen).

Nå, men altså, jeg var jo inde på frisørskolen i går. Og her får man godt nok set nogle typer (!) og hvis man ikke i forvejen ligner en topmodel, så er der garanti for lavt selvværd og en masse elevator blikke fra alle de andre... Det vrimler med flotte tøser, som er MEGET unge (og perfekte). Og så dem, der er på min alder (og ældre) og som gerne vil blive ved med at være 'en af de unge'.

Hvad er det lige der gør, at hvis man skal være frisør, så skal ens hår være tip top (ok, det giver jo ligesom sig selv - glem lige at jeg skrev det) og man må kun gå i moderne tøj og have professionel make-up på OG være total slank??!!! (jah, der spores lidt misundelse). Seriøst, én af censorerne lignede et anoreksi tilfælde med tendens til overbalance, grundet silikone-bryster i en helt unaturlig størrelse.

Især de der censorer var vildt irriterende. Total stylede. Total hotte. Og total sure. Helt ærligt, er det så slemt, at give et lille smil til modellerne eller driste sig til at åbne munden og sige hej? Trods jeres gode 'looks', så ligner I altså nogle sure (gamle) kramper, når I render rundt med stramme ansigter... 

Pigerne er dog ikke andet end det de er... Unge og i virkeligheden så usikre, at når man pirker lidt i overfladen, så kan den godt krakelere (trods et godt tykt lag foundation). Men det gør jeg selvfølgelig ikke. Selv om jeg ved, at jeg kan pille selv den mest irriterende, perfekte, unge tøs ned. Jeg kan godt huske, hvordan det var at være 18 år og på bunden dybt usikker på sig selv. Og maskere det, ved at være stylet og tjekket.

Generelt set var de fleste til at skære over én kam. Man kunne trods deres opfindsomme hår, stort set ikke se forskel på dem. De var bare en stor sort/grå masse i stramme leggins og toppe. Heldigvis var der dog enkelte, der havde modet til at skille sig ud. Fik således både spottet en gummisko (!), vide jeans (!) og læbestift (!)...

Til slut vil jeg bare sige: Asymetri i frisurer er SÅ hot lige nu! Og det har ingenting at gøre med, at jeg selv lige er blevet klippet sådan ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...