onsdag den 3. november 2010

Julegaveønsker

Åh, skal vi allerede til det. Finde på julegaveønsker til drengene. Jeg hader det, fordi det er (endnu) en af de gange, hvor jeg skal vise mig som den voksne og sige ting som 'du skal også ønske dig noget tøj' og 'vi har ikke plads til mere legetøj' eller 'du har allerede x antal stykker legetøj, der er ligesom denne'...

Største krise kommer, når katalogerne dumper ind af døren. Så bliver både BR og Toys'r'us katalogerne set og læst igennem flere gange og ender med at være slidte og fyldt med krydser.

Jeg forstår dem godt. Hvis jeg havde en stor pose penge, ville jeg hellere end gerne købe 5 nye æsker lego (de store) og spil og ny Nintendo og ... Men det har jeg ikke. Jeg har heller ikke fysisk plads til så meget nyt legetøj. Jeg elsker selv at give ungerne nyt legetøj, men må bukke under og være den voksne og indføre lidt tøj/sko og en begrænsning på legetøjet . Men mon ikke der bliver plads til ham her alligevel? Han er i hvert fald 'total sej' (som mine drenge ville sige).

lego

1 kommentar:

  1. Du kunne også afskaffe Jul og så bare give dem det tøj, de nu har brug for, hen ad vejen. Det ville jeg nok gøre.

    SvarSlet

Giv mig dine tanker...