søndag den 14. november 2010

Madpakker

Jeg kan godt lide, at lave madpakker. Desværre har den forbandede madordning sat en stopper for madpakke til min mindste søn på 5 år. Den store på 9 år går i skole og skal have med alle dage.

Både ham og hans bror er ikke kræsne, men har bare minus lyst til noget, som ikke er traditionelle rugbrødsmadder i madpakken. Kyllingelår - nej tak, små pitabrød - nej tak, æg - nej tak. Vi kan svinge os op på en pastasalat med tun UDEN dressing. Helst ikke noget fancy med små bøtter eller noget man skal blande eller selv smøre ud på brødet. Frugt og grønt er ok, men helst kun i traditionelle former.

På én måde synes jeg det er fint, at de har en mening om, hvad de har lyst til og ikke lyst til. Jeg laver glædeligt det, ungerne har lyst til. Også selv om det betyder, at der i mine øjne ikke er så meget spændende at lukke op til.

Men kunne engang godt tænkte mig, at de var med på at springe ud i noget lidt vildere. Og hvis man vil have det vildt, så tjek lige de her madpakker: http://stiftenblog.dk/bento/ De er jo helt fantastiske!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...