tirsdag den 16. november 2010

Har jeg mon point nok?

Bent, som jeg engang har været så heldig at møde (og jeg var heldig, for han er en meget inspirerende mand), har skrevet en kronik om det nye pointsystem, som du kan læse her: http://politiken.dk/debat/kroniker/ECE1108711/hvad-sker-der-dog-for-danmark/

Han har mange gode argumenter. Mest af alt understøtter det min originale tanke, da jeg blev præsenteret for forslaget: Er det virkelig det, jeg (vi) ønsker for Danmark - og - kan vi (de folkevalgte) virkelig ikke gøre det bedre???

Det bekymrer mig, at den kurs der vælges for Danmark, er så fjern fra alt, hvad jeg mener er normal sund fornuft. Hvornår f* skal vi have det valg???!!

PS. Her snakker vi altså om en mand, der forstår at sætte en debat i gang - 262 kommentarer til hans indlæg. Tænk hvis man selv kunne trække så mange til sin egen blog - ja, lettere misundelig :-)

2 kommentarer:

  1. tja min mand og jeg har ikke nok poin...... så jeg gætter vel på at jeg meget meget snart bliver lansdforvist.......

    SvarSlet
  2. Jeg synes, det er så sørgeligt, at Danmark er endt her... Det sker på helt forkerte grundlag og rammer alle dem, der er med til at bidrage til et moderne Danmark... Jeg håber, også for din skyld, at det bliver lavet om, så snart vi får en ny regering!

    SvarSlet

Giv mig dine tanker...