onsdag den 17. november 2010

Minus motivation

Ville ønske, at der stod sådan én her og ventede hjemme (sammen med en varm dyne):

te

Og at jeg kunne lukke verden ude og bare glemme, slappe af og sove, sove, sove...

Vintermørket og kulden er ved at få tag i mig. Jeg har absolut ingen overskud pt.

Til gengæld er der (mere) snot på vej og min krop kæmper for at holde sige nogenlunde frisk. Burde lytte lidt mere til den og blive hjemme fra arbejdet et par dage.

Jeg får alligevel kun lavet et minimum af opgaver. Resten af tiden går med overspringshandlinger og net-surfing. Men jeg gør det ikke (altså bliver hjemme). For jeg er jo så skide pligtopfyldende og tager troligt på arbejde, trods ondt i hoved, hals og næse...

Tror I, jeg får en medalje for mit store offer??? *indsæt ironisk smiley*

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...