tirsdag den 23. november 2010

Sur og træt, del 48

Jeg er inde i en dum periode for tiden. Jeg er sur og træt og har allermest lyst til at blive under dynen og gemme mig for hverdagen...

Overvejer hver morgen, om jeg kan finde en god nok undskyldning (for mig selv) så jeg kan blive hjemme. Eller blive hjemme med ungerne. Tror vi alle trænger til noget tid med at lave ingenting.

Alligevel sidder jeg her på arbejdet og gaber og småfryser, fordi jeg blev gennemblødt i regnen i morges. Suk... synes det er hårdt - og synd for mig ;-)

2 kommentarer:

  1. Øv det lyder surt. Jeg håber du finder tiden, glæden og energien igen. Prøv at få aflyst alle "unødvendige" aftaler - det er alligevel ikke sjovt at ses med folk, hvis man hellere ville sidde derhjemme - og de fleste kan godt forstå at man aflyser, hvis man fortæller at alt bare sidder helt oppe til halsen.

    Mange hilsner Lolo

    SvarSlet
  2. Tak Lolo for dit råd - desværre er en del af mine aftaler nogle aftenmøder på arbejdet, så de kan ikke skærer væk :-( jeg tror bare, at november er krøbet ind under huden på mig. Godt der ikke er så lang tid til juleferie!

    SvarSlet

Giv mig dine tanker...