torsdag den 9. juli 2020

For tiden går det godt

Jeg har kladder nok liggende til indlæg her på bloggen. Måske bare ikke tid nok. Der er så småt gang i mit sociale liv igen (både privat og på jobbet) - og det tager jo tid. God tid - som jeg sætter pris på. Det kræver også lidt optankning af energi, når jeg er hjemme igen. Og husholdningen skal jo også køre. Vasketøjet ordner ikke sig selv.

Jeg har i øvrigt læst en bog. Lidt en nørdet sag, men meget fin uddybning af, hvad godt vi kan gøre for vores hud. Jeg har heldigvis ikke de store udfordringer med hverken urenheder eller pigment, men derfor kan jeg godt lide at nørde lidt og blive klogere på gode ingredienser i creme mv. 
Så har jeg også købt nyt tøj. Jeg burde egentlig stoppe (igen). Pt. bliver jeg dog fristet af mange fine ting og jeg prøver at få min garderobe til at kunne kombineres både sommer og vinter. Samtidig har jeg fået ryddet de fleste ting ud, som jeg alligevel aldrig kommer til at passe igen. Og de ting som jeg ikke synes ,er dejlige at gå i. Det har været en god øvelse
Engang var min garderobe primært sort. Jeg har arbejdet hårdt for at føle mig tilpas i farver. Og det er lykkes rigtig godt. Især leopard, mønstre og striber er nu at finde i mit skab. Og nogle ting bliver virkelig mange år hos mig. Det kan jeg især se på gamle indlæg på bloggen og min Timehop app, som samler billeder fra mine sociale medier.

Nå, men det blev lidt langt i dag. Jeg har det altså fint, selv om der ikke kommer så mange indlæg fra mig (eller billeder på min Instagram). Solen skinner her til aften, så det er dejligt. Håber I får en skøn torsdag aften - det er snart weekend!


2 kommentarer:

  1. Jeg har også i flere år haft mest sort/mørkt tøj, men fået lyst til at trække andre farver ind i klædeskabet.Så jeg må vist også være på "øvestadiet"😉

    SvarSlet
    Svar
    1. @Laila - for mig har det betydet en mere alsidig garderobe. Så er bestemt ikke ked af farverne. Kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...