søndag den 12. juli 2020

Blæsevejr

Hvis det ikke blæste så meget, så tror jeg faktisk, at det ville være en helt ok sommer. Men blæsten gør, at det hele føles lidt koldt. Eller måske er det også al de små byger med regn...

Jeg har brugt lørdagen i København. En tur i Tivoli for første gang siden Corona. Og en tur i Torvehallerne og Strøget. Der var mange mennesker, men ikke nær så mange, som på en 'normal' sommerdag. Det var faktisk helt ok. For jeg er stadig ikke tryg ved rigtig mange mennesker tæt sammen. 

Nu er det blæsende søndag og tomatplanten på altanen er væltet igen. Som alle de andre dage med kraftig blæst. I morgen venter en uges arbejde og så er det sommerferie for mig. Det glæder jeg mig til...


2 kommentarer:

  1. Kan godt forstå du glæder dig til ferien. Jeg stor nyder også min ferie med familien.-Og så tager vi bare en ekstra trøje på, hvis der er behov for det pga vejret.😊

    SvarSlet
    Svar
    1. @Laila - jeg har indkøbt en ny let uldtrøje. Så er der mulighed for at prøve den allerede nu, i stedet for at skulle vente til efteråret. Det er da også værd at tage med, hahaha... :-)

      Slet

Giv mig dine tanker...