tirsdag den 7. juli 2020

Nyt til køkkenet

Det er ikke lang tid siden, at jeg begyndte at lave mine egen pizzabunde. Ja, jeg ved, det er tosset. For jeg kan jo godt lide at bage. Og det er jo så meget nemmere. Plus det smager vildt godt. Så ikke et ondt ord om de mange færdig deje, som jeg har bagt gennem årene. Efter mine første hjemmelavede bunde så går jeg bare ikke tilbage til dem...

Nå, men så har jeg et stykke tid gået og summet over køb af pizzasten. Og i sidste uge fik jeg fundet én til ok pris og ikke for stor. Så det var spændende at få den prøvet. Det var bare ikke helt så let, som det ser ud til hos pizzamanden. 

Faktisk vil jeg sige, at det nok er noget, jeg skal øve mig på et par gange. Resultatet blev dog absolut lækkert og spiseligt, selv om jeg var utilfreds med mel på bunden og en knap så tynd bund på den sidste pizza. Den erfaring rigere så bliver næste gang helt sikkert bedre...
2 kommentarer:

  1. Vi laver også bunden selv, når vi får pizza. I år har manden forsøgt at lave den på grillen. Der bliver pizzaen altså bare super lækker🍕

    SvarSlet
    Svar
    1. @Laila, ja det med grill har jeg hørt før. Vi har bare kun sådan en lille bitte gasgrill, som jeg ikke tror pizzastenen kan ligge i. Kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...