torsdag den 2. juli 2020

Jeg er begyndt at høre Podcast...

Som nok den sidste person i verden, hahaha... Det begyndte under Corona nedlukningen. De lange ture jeg gik. Så fik jeg lyst til at afprøve de der podcasts. Jeg har ellers altid afvist det, fordi jeg på en tidligere podcast (nogle år tilbage) havde svært ved at koncentrere mig. Lidt lige som ved lydbøger.

Det ER svært at koncentrere sig. Eller - jeg skal i hvert fald holde fokus mere bevidst. Det hjælper nok heller ikke, at jeg kastede mig ud i en podcast på engelsk. Der skal man altså være ret koncentreret om, hvad de siger. Men jeg må have ramt noget, som var interessant nok. For nu har jeg hørt hele to fulde podcasts. 

Mine to gennemførte podcasts er Broken Harts og Dolly Partons America. Begge to rigtig gode podcasts (på engelsk) og på hver sin måde med til at sætte refleksioner i gang. Nu er jeg gået i gang med Detox din hjerne (jeg var ret vild med bogen 'Slut med forbudt') og vil nok også påbegynde en anden serie. For at have lidt afveksling. Så må vi se, om jeg kan håndtere det.

Jeg har fundet inspiration i podcast listen fra Blogsbjerg. Plus min veninde, som er hard-core podcast lytter med abonnement på Podimo, har givet mig lidt anbefalinger. Jeg er dog stadig på jagt efter andre gode forslag. Så har du hørt noget godt (og gratis), som du vil anbefale, så skriv gerne en kommentar herunder.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...