søndag den 19. juli 2020

Fraklip fra naturen

Jeg prøver stadig at gå tur engang imellem. Jeg kan mærke, at det er lidt svært at presse ind i dagligdagen lige nu. Både fordi det ofte regner (og jeg gider ikke gå i regnvejr), men også fordi jeg er på kontoret lang tid og nogle gange har aftaler lige efter arbejde. 
I onsdags gik jeg direkte fra arbejde ud på tur. Det var skønt vejr og jeg kan ret hurtigt komme over i skoven fra min arbejdsplads. Det var så skønt lige at strække benene og nyde solen. Det skal jeg afgjort blive bedre til at prioritere i min hverdag.


2 kommentarer:

  1. Ja, det er lige det med at få det prioriteret i en travl hverdag- for skønt er det bestemt.😊

    SvarSlet
    Svar
    1. Det kræver næsten gennemtænkt planlægning nogle gange, men er det hele værd jo :-)

      Slet

Giv mig dine tanker...