torsdag den 30. juli 2020

Nyt fra sommerhus fronten

Snart skal vi hjem. I morgen allerede. Og det er både noget jeg ikke så gerne vil - og noget jeg glæder mig til. 

Jeg savner min lejlighed og de vante ting og omgivelser. Til gengæld kommer jeg til at savne hele stemningen omkring sommerhus-ferie. Afslapning på en havestol. Blå himmel. Den daglige is. De små ture vi har taget. 
Vi har gået en del ture. Vi har også været i løbetøjet. Vi har plukket jordbær. Vi har fisket og prøvet at fange krabber. Mange dage har det været fint vejr. De sidste to dog med en del blæst og skyer. Så kan man godt mærke, at det trækker lidt med at komme hjem. 

Men heroppe i Ordrup har vi grillet og spist udenfor. Om aftenen har vi krøbet indenfor og hygget tv’et. 
Der har været tid til at læse bøger og ungerne har flittigt brugt trampolinen i haven. Vi har ikke været på stranden en eneste gang under ferie. Det har vejret simpelthen ikke været varmt nok til. Men vi har haft en dejlig ferie alligevel.

Og heldigvis så forsætter den i en uge mere, blot i de hjemmelige omgivelser. Det kan også noget!
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...