fredag den 14. februar 2020

Min fødselsdagsgave

Jeg har fået min fødselsdagsgave på forskud. Jeg har selv lagt halvdelen af pengene og så har mand og børn givet resten.

Jeg har fået et Apple Watch. Jeg har kigget og overvejet det siden november. Jeg har undersøgt fordele og ulemper og set på mine egne behov. Jeg har tænkt meget på, om det var et nødvendigt køb. Jeg har talt med en veninde, som har haft uret i snart ét år.

Nu har jeg haft mit ur i over en uge og kan kun sige: Jeg elsker det! 

Jeg er super glad for rigtig mange af de funktioner, som uret har. Funktioner som skridttæller og opmåling af løbeture og cykelture vidste jeg godt ville være fedt. Men jeg har også haft god brug af opkald, beskeder og åndedrags meditation. Det er super, at jeg kan tænde vores Hue lampe med uret. Jeg har også fået bekræftet, at jeg går og står ret meget i løbet af en dag. Faktisk er jeg ofte i nærheden af de 10.000 skridt, som anbefales pr. dag. Nu bliver det sjovt at måle min aktivitet på ski. For det kan uret også. 

Den eneste 'ulempe' ved uret er, at jeg bruger det så meget, at det skal oplade hver dag. Jeg sover meget sjældent med ur/smykker, så det er ikke så stort et problem. Det er kun, hvis jeg vil måle min søvn, at jeg skal have det på. Det har jeg endnu til gode at prøve.


2 kommentarer:

 1. Tillykke med uret, det lyder som et godt køb/god gave.😊
  God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Laila :-) stærkt forsinket... håber du har en dejlig søndag. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...