lørdag den 30. november 2019

En blandet landhandel fra denne uge

Der sker så meget for tiden. Og alligevel ikke. Der er stadig vasketøj, arbejde, hjemmelavet pizza, julegaver og aftener på sofaen under et tæppe. 

Men i sidste weekend fik min mand taget hul på julen med årets første æbleskiver (ja, de kom ud af en pose). 
Og i denne weekend skal vi have pyntet op og fejret 1. søndag i Advent. 

Jeg har forkælet mig selv - og købt denne fine kop, som jeg nyder min kaffe i på arbejdet. 
Den blev købt på julemarked i denne uge. Jeg havde sat min veninde i stævne og vi havde en virkelig hyggelig eftermiddag/aften. Med vin på en hverdag - og et godt stykke smørrebrød - og masser af snak.
På jobbet har vi holdt kage-dyst og mit konkurrence-gen er så stort, at jeg gik hjem efter julemarked og bagte kl. 21 om aftenen. Og jeg blev 'kun' nr. 2 - men kagen smagte godt (appelsinkage med marcipan)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...