fredag den 7. juni 2019

Farvel maj

Hallo maj måned. Du blev væk så hurtigt. Du var ellers lang og fyldt med begivenheder, arrangementer, fridage og andre gode ting. 

Og nu er vi allerede godt inde i juni. Jeg ved slet ikke, hvor tiden løber hen...

Maj er forår og blomster i fuld flor. Også denne maj. Jeg knipser løs af alle de skønne blomster. Som min veninde sagde: Du er en blomster-pige. Og det har hun nok ret i. Men have skal jeg aldrig ha'! Jeg foretrækker, at kigger på de fine blomster alle andre steder.

I maj fik jeg ryddet ud i mine sko. Alle ( - og der var mange!) de gamle sneakers blev kasseret og jeg købte to nye par til at fylde hullerne i garderoben. Løbesko er det endda - og jeg er også begyndt at løbe lidt igen (ja, jeg er nærmest lige så overrasket).

I maj har jeg også været i Kødbyen og spise pizza. Jeg har været i Tivoli. Og på café og få årets første is-kaffe.


Jeg har bagt hveder - og vil egentlig bage nogle flere i denne måned. Disse hævede ikke helt så fint og jeg vil gerne lave et fad med lækre luftige hveder. 
Der er hindbær og jordbær på tallerkenerne i maj. Det tror jeg også, der kommer i juni.
Nå ja, så var der konfirmation og fødselsdage og andre festlige begivenheder. Så jeg var flere gange i det rigtig pæne tøj og med fuld make-up. Dejligt at der også var dage med joggingtøj og afslapning.
På en studie-dag var der plads til chokolade-croissant fra den lokale bager. Og lækre hjemmesmurte madder. 


Maj havde også en omgang sushi med mand og børn. Så lækkert...

En lille fin blomster-buket fik jeg i maj. Som tak for noget arbejde for en anden end min 'normale' arbejdsgiver. Den stod flot i en hel uge.

Det var maj i glimt og fraklip. Resten af maj ses her. Og så er juni som sagt allerede godt i gang - og det bliver bestemt ikke kedeligt!Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...