fredag den 28. juni 2019

Opsamling

Jeg går på ferie i dag. Det sidste stykke tid har været hårdt. Altså, der har været mange dejlige ting, men også en del arbejde for at få det til at lykkes. 

Min ældste søn blev 18 år i søndags. Der var en masse arbejde i afholdelse af fester (ja, flertal). Der sker også en del ændringer, når barnet bliver myndigt. Det skal der også tages hånd om. Plus han skal på Roskilde Festival i morgen. Lad os bare konkludere, at jeg har fået testet min mor-tålmodighed til max. den sidste måned. 

Jeg ville gerne have nået at lave et indlæg om min juni - eller bare den sidste uge. Jeg tror bare ikke, det kommer til at ske. Der er brug for en drastisk ændring af tingenes tilstand, så måske holder bloggen ferielukket det næste stykke tid. Jeg kan mærke, at der er alt for meget stress i mit system. Derfor skal jeg koncentrere mig om at holde ferie. Sådan helt... 

Jeg håber, at jeg får tid / lyst til at kigge forbi bloggen i ferien. Jeg skal en masse dejlige ting i ferien og ud på hele to ferie-rejser til udlandet. Om ikke andet, så rigtig god sommer derude - om I skal på weekend eller ferie eller noget andet spændende. 


2 kommentarer:

 1. Rigtig god ferie ☀️
  Det lyder som om det er tiltrængt 🙂
  Og tillykke med sønnen 🎁🎈

  SvarSlet
  Svar
  1. @Susanne - tusind tak for det hele. Nu ferie i det danske sommervejr... Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...